Thursday, June 19, 2014

babysitter

arini aku nak citer pasal babysitter princess...bila aku start keje balik, parents aku amat risau sape nak jaga princess...setakat 1bln bolehlah my mum a.k.a wai jaga but selepas 2 mcmana???sampai bila nak suruh wai jaga kan...lgpun byk sgt kes baby kena dera...so my dad a.k.a atok mulakan operasi call cousin yg ddk kat kl untuk carikan babysitter utk princess...pd asalnya nak antar princess g taska tmpt my husband keje but penuh plak...alhamdulillah 2 week before start keje kita berjaya mencari babysitter...kebetullan babysitter yg nak jaga princess adalah org kg jugak...alhamdulillah...1 week sebelum start keje aku, my husband, atok, wai, adik aku a.k.a achu, my SIL iha a.k.a mak cu & nurul g kl utk jumpa dgn babysitter tersebut...pd 1/5/14 aku & my husband try antar princess kat babysitter...aku risau yg teramat sgt...alhamdulillah princess ok dgn babysitter tersebut...aku & my husband amat bersyukur kerana dpt baby sitter yg ok...setiap hari babysitter akan antar update aku apa yg princess buat & antar gambar...so xdelah kitaorg risau sgt...


first day kat umah babysitter...





















tido berselimutkan kain batik babysitter...



kena bedung coz tangan x reti ddk diam...







with kak iesya before kak iesya g school...





 princess baru belajar meniarap...


love...

No comments:

Post a Comment