Monday, July 14, 2014

princess demam lg...

assalammualaikum...

kali ni nak citer pasal princess demam last week...ni sambungan dr entry papa...princess still demam & batuk yg teruk gak...cian tgk dia...so aku buat keputusan utk bawa princess g klinik utk dptkan referral letter utk warded kat ampang puteri...sebab kitaorg pilih ampang puteri coz papa...ptg 2 jugak princess di masukkkan kat ampang puteri...princess stay kat hospital almost 4d3n...aku blh menangis bila tgk tangan princess kena cucuk jarum...dah kecik lg...ni kali ke-2 princess kena cucuk...2 semua dugaan...doc nak ambik darah princess utk check...alhamdulillah it not denggi...princess kena teruskan buat physio 2 kali sehari & sedut kahak & hingus...aku x sampai hati nak tgk coz sakit tau...so papa & pembantu perubatan yg tlg pegang princess...dalam masa yg sama princess still demam on & off...risau sgt...bila mlm princess susah nak tido coz susah nak bernafas...so kena sedut lg hingus & kahak...aku nangis lg...pas2 baru lah princess blh tido dgn lena...alhamdulillah...walaupun princess x sihat, princess still aktif & nak minum susu...dalam masa yg sama still merengek...ari khamis aku terpaksakeluarkan princess dr ampang puteri walaupun masa 2 demam princess 39.5...nangis ooo, biasalah mummy kan...alhamdulilah skrg demam princess dah ok cuma batuk & selesema sikit je tinggal...so jom layan gambar princess kat ampang puteri...anyway princess dah 6 bulan...dah boleh makan...x sabar nak buat puree utk princess...

masuk drip...

 tido berlengan tangan papa...

 play with papa coz siang x jumpa...


 jadual physio princess...

 penat...

 gigit tangan comel...

 happy coz dpt lepaskan geram...



cartoon time...

love,
mummy princess...

No comments:

Post a Comment