Wednesday, September 10, 2014

cuti merdeka...

hi...
actually citer ni dah lama & di sebabkan sibuk dgn keje so baru arini dpt citer kat sini...memandangkan merdeka jatuh ari ahad & ari isnin dpt cuti ganti, kami decide nak blk kg... semestinya blk melaka kan, mana lg nak...lgpun parents in law dah lama passed away...dalam masa yg sama blhlah aku tlg my parents kat kedai...memandangkan princess suka sgt main air, kami decide nak g mandi laut kat pengkalan balak...mcm2 mknan my mum bawa...but kitaorg mandi x lama pun coz tgk mcm nak hujan je...apa pun hajat kami nak bawa princess mandi laut tercapai...tq to nenek indok coz bg princess pelampung acik abbas...tgk gambar kat bawah ni betapa gembiranya princess dpt main air...buat princess nnt kita blk kg kita mandi laut lg k...kita ajak atok, wai sekali...



my mum & abbas...

betapa gembiranya princess dpt main air...senyuman kegembiran terpamer di wajahnya...



mama a.k.a babysitter suka sgt bila princess kemam mulut mcm 2...

princess with mummy & papa...

sukanya dia...

lapar nak susu...

pengsan sudah...tido bertemankan deruan ombak & hembusan angin laut..

love, 
mummy princess...

No comments:

Post a Comment