Thursday, September 11, 2014

liebster award

hi...
buat pertama kali nya aku masuk Liebster Award...thank you to lissadblog ...


Peraturan Liebster Award...

● mention blogger yang calonkan anda dan letakkan link blog beliau ke dalam post anda.
● jawab 11 soalan yang ditanya oleh beliau
● calonkan 11 blogger lain yang anda tengok followers kurang daripada 1000
● buat 11 soalan untuk ditanya kepada 11 bloggers tersebut
● maklumkan kepada those bloggers

soalan yg di tujukkan kepada saya...
1. Bulan kelahiran anda?
december
2. Binatang yang anda takuti?
kucing
3. Lagu jiwang yang anda suka?
realiti & fanatasi 
4. Sekolah menengah terakhir anda?
sekolah ghafar baba, melaka
5. Warna kegemaran anda?
biru
6. Sifat peribadi anda?
manja, penyayang, sensitif, caring, setia
7. Nama manja?  
zai
8. Pelakon pujaan?
p ramlee
9. Cerita Bollywood yang anda suka?
kuch kuch hota hai
10. Jika diberikan peluang untuk menyertai 1 program realiti, anda akan
 menyertai program mana?  
rasanya tak kot coz pemalu...but maybe lakonan
11. Bila kali terakhir anda menangis?
raya aidilfitri 2014

finish...



sahabat blogger yg bertuah...
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'

1. http://mommylina.blogspot.com
2. http://misziqsite.blogspot.com
3. http://mama3farhanah.blogspot.com
4. www.kasuttakbertali.blogspot.com
5. http://aniesaahmad.blogspot.com
6. http://life-of-pearl.blogspot.com
7. http://lillisuhaili.blogspot.com
8. http://nuruladawiya.blogspot.com
9. http://chien-puterirahsia.blogspot.com
10. www.darijejaritembamku.blogspot.com
11. http://hanamarsom.blogspot.com
soalan yg korang kena jawab:

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
1. apakah kenderaan pertama anda?
2. siapa sahabat sejati anda?
3. apakah novel yg pertama anda beli?
4. siapakah cikgu yg paling korang sayang masa sekolah menengah?
5. adakah anda menangis ketika di alam persekolah (tadika)?
6. apakah pekerjaan yg anda idam?
7. siapa diantara perdana menteri kat malaysia yg boleh korang jadikan idola?
8. siapakah pemain bola sepak yg anda minat?
9. siapakah pencipta bendera malaysia?
10. siapakah boyfriend / girlfriend  pertama anda?
11. siapakah insan yg paling anda sayang?

senang je kan??? so selamat menjawab soalan ya...
have fun... 


love, 
mummy princess...

20 comments:

  1. Terima kasih Zaimah..saya dah follow awak.. :) Sat nak buat entry naaa..

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan... kite dah jawab soalan awak dlm entry kite..
    jemputlah baca.. :)

    http://life-of-pearl.blogspot.com/2014/09/liebster-award-dari-blogger-zai-jamilah.html

    ReplyDelete
  3. Ramai suka kuch kuch hota hai eh? :)

    ReplyDelete
  4. Akak, saya tag akak untuk Liebter Award tau. Tengoklah kat blog saya.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan, saya tag awak untuk liebster award.. jemputlah.. :)

    http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2014/09/blogger-liebster-award-2.html

    ReplyDelete
  7. http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/liebster-award-tagged-by-dunia-chien.html Tag Awak

    ReplyDelete
  8. owhh..mmg ramai join award nieh..hehe. sy follow sini ye, ada kelapangan,jemputla ke blog sya pulak...
    htpp://www.yayansmum.com

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete