Sunday, September 28, 2014

motor kawasaki z800 untuk di jual...

hi...
good morning...
arini sy nak update pasal motor z800 untuk dijual...
actually ni motor adik saya...
dia beli coz untuk memudahkan dia untuk g class di kuantan...
adik sy buat part time study kat utm...
memandang kan ada few fren dia yg buat part time study jugak, so diaorg decide nak car pool je...
motor pun x guna sangat...
millage baru 4k...
nak jual dgn harga rm45k termasuk accessories...
accessories dia wind screen, side miror, fork slider, frame slider, radiator cover, bobbin, exhaust M4, paddock, helmet (L) & jacket...
so klu ada sesiapa yg berminat bgtahu sy...
ohya klu ada sesiapa yg tertanya2 nape ada tulisan mudah.my, it coz my brother dah iklan kat mudah...
so sy copy je dr mudah...
sy x tipu...
ini betul punya...




love, 
mummy princess...

No comments:

Post a Comment