Wednesday, September 17, 2014

our weekend...

hi...
kali ni aku nak citer pasal weekend kitaorg...walaupun aku & papa ambik cuti on monday but kitaorg still kat kl...plan asal nak blk kg but x jd...apa pun kitaorg spend time dgn princess kat taman near our house...on monday plak aku dating ber2 dgn princess kat klcc..aku bawa princess jumpa mummy sarina & mummy nurul...lgpun dah lama diaorg x jumpa princess...last jumpa rasanya masa aku dlm pantang @ baru beberapa hari abis pantang...diaorg happy jumpa princess cuma princess je x nak sgt dgn diaorg coz dah lama x jumpa...pasni insyaallah bila ada kelapangan aku akan bawa princess jumpa diaorg...diaorglah yg ada dgn aku waktu aku susah, senang...tq nurul & kak sarina...love u so much...keep in touch...so jom kita layan photo aktiviti kitaorg last weekend...


bdk anja nak pok pok kat peha papa...










princess with papa at playground...



princess with mummy sarina...


princess with mummy nurul...





princess with mummy...

love, 
mummy princess

3 comments:

  1. comey baby akak..hihihi ..done follow..follow me back ^_^

    http://yannieazzahra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam kenal
    Saya ada tag zai untuk liebster award
    :D


    http://mak-atam.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Salam...

    anda telah tercalon untuk Liebster award

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html

    ReplyDelete