Sunday, November 30, 2014

Aktiviti Hana Apabila menjengah umur 10 bulan...

Hai semua..

kali ni papa hana nak citer sikit pasal aktiviti hana yg terbaru... hana suka sgt naik benda ni.. kereta bergoyang sambil bunyi lagu.. Dulu papa pun xda dpt naik benda ni... ni hana naik sampai tak nak turun2... budak zaman sekarang...

 suka nya dia....
 nak join x??
 bestnya...

Monday, November 24, 2014

Welcome To Salim Family.. Alya Batrisya

Hai Semua...

Kali ni nk kongsi pasal kelahiran anak buah yg ke 15 dalam family.. tu xtermasuk si hana.. dah boleh wat team bola dah.. tahun ni je dah ada 3 org gegurl yang sebaya dengan hana.. so hana la jd kakak sulung..
 hana dengan adik barunya...
papa dengan si isya..

semoga bertambah la besar keluarga salim nnt.. dan dimurahkan rezeki... amin... 
p/s: mummy, hana nk adik sndri nnt boleh x??? 

Friday, November 14, 2014

Hana with new car seat

Hai..
Hari tu beli lah car seat yg br setelah si hana tak lagi muat dalam baby carrier.. Plus mummy sudah tidak larat melayan kerenah si hana dalam kereta.. 
Dalam trolley pun dah duduk..

Ni bola dalam kereta plak.. Dah mcm bos..