Thursday, January 22, 2015

farhana zafirah 1 year

hi...
good morning...lama giler aku x update blog, bz sgt2...12/01/15 genap 1thn umur princess...kejap aje masa berlalu, mcm x percaya...rasa mcm baru sgt2 aku lahirkan princes...masih terasa lg sakit bersalin, perut ni di belah nak lahirkan princess...aku & papa plan nak sedekah mkn utk jemaah masjid selepas solat subuh kat kg...kedai atok & wai princess mmg ada ambik tempahan utk doa selamat utk jemaah masjid...dalam masa yg sama nek yang juga nak buat tahlil utk arwah to yang...so nek yang akan sponsor nasi & lauk2...manakala aku & papa akan sponsor buah-buahan, kuih muih, pulut kuning & rendang daging...alhamdulillah ramai jemaah yg hadir...ohya majlis kat kg kitaorg buat awal sehari dr birthday princess...

on 12/01/15 aku cuti coz birthday princess & kebetulan mama cuti coz first day iesya school arini...lepas mghrib baru aku, princess & papa g celebrate birthday princess kat mines...kitaorg mkn pizza je & beli cake white macadamia cake kat secret recipe...princess bkn mkn sgt pun coz baru pas minum susu...last aku & papa yg mkn...hadiah pulak last weekend kitaorg bg...memandangkan princes suka sgt2 naik motor, so kitaorg decide nak belikan motor yg ada remote control utk princess...alhamdulillah princess suka sgt dgn hadiah yg kitaorg bg...

utk birthday princess tersayang, tercinta, busyuk, buah hati pengarang jatung, madu, racun mummy & papa happy birthday sayang, semoga sihat selalu, di panjangkan umur, menjadi anak yg solehan, bijak, mendengar ckp mummy & papa...mummy & papa sentiasa mendoakan yg terbaik buat princess...princesslah permata hati, madu, racun, buat mummy & papa...i love u & will always love u princess...

kari daging, sayur kacang goreng, ikan keli masak cili api...

buah pisang, anggur, kuih muih...



goodies utk jemaah masjid...


goodies - pulut kuning, rendang daging & buah limau...

utk jemaah wanita...

untuk jemaah lelaki...

untuk jemaah lelaki...

princess on the day...



antara jemaah lelaki yg hadir...


antara jemaah wanita...



papa, mummy & princess at pizza hut mines...

papa je blh kiss princess not mummy, sedih...huhuhu...anak papa...


princess yg happy blh jln...




princess with birthday present...

love, 
mummy princess

No comments:

Post a Comment