Monday, March 16, 2015

Hepi besday papa


Salam n hi to u alls

Tanggal 10 mac aritu genap le umur papa hana 33 thn.. Udah tua.. So ktorg kuar celebrate dekat tony roma's cinelessure damansara... 





Pas tu ktorang jalan2 di ioi city mall pada hjg minggu sambil2 beli brgan dapur dan cuci2 mata... 






Wednesday, March 4, 2015

cuti CNY

hi...
tahun ni cuti CNY jatuh ari khamis & jumaat...so kitaorg mmg dah plan x blk kg coz dah blk kg awal bulan plus next week nak g johor coz zairi kahwin...so ari khamis & jumaat kitaorg ddk umah je coz papa demam...ptg plak aku bawa princess jln2 kat playground...so xdelah dia bosan sgt...suka dia bila tgk org main bola...nak main gelongsor x blh coz kotor & ada yg pecah...
ari sabtu baru kitaorg kuar g the curve...just jln2 sambil bawa princess main kat kidz art n fun zone je...nak beli toys kat toy r us plak xde yg menarik...princess ni aku perasan dia suka dgn mainan yg ada music...kat umah ada penguin, talking tom, cow & duck...yg dia paling suka main penguin cow & duck...talking tom x sgt...ohya berbalik pada citer td...princess happy sgt masa main kat situ...sejak dpt kaki ni lagilah...kitaorg x lama sgt kat sana, just 2.5hrs je...pas2 kitaorg kat dataran putrajaya bawa princess main motor dia & main bubble balloon...ya allah punyalah ramai org...nak cari parking pun susah...naik baik papa tahu jln kat putrajaya so senanglah sikit...princess bkn aje naik motor, aku sewakan sekali basikal electric yg ada tempat duduk utk baby utk princess & papa...seronok sgt tgk diaorg happy...princess plak papa ckp suka bila papa bawa laju...kitaorg sewa basikal electric 25minit RM20...ohya ari sabtu 2 kan panas, muka princess dah mcm udang kena bakar...cian dia...next time kita g waktu mlm k...
2 je kisah kitaorg cuti kali ini...

princess with her motorbike... 

princess merempit naik basikal electric...


princess pun nak buat pis mcm papa...bila tgk blk mcm flying kiss je...


main bubble balloon plak...siap bawa dr umah lg...


anak jepun mana ni...huhuhu...

love, 
mummy princess...