Tuesday, April 7, 2015

gelagat princess kat umah mama aka babysitter

hi...
dah lama rasanya aku x upadate kat blog ni...kali ni aku just tepekkan gambar hana sepanjang kat umah mama...aku perhatikan yg hana ni suka selfie...yg terbaru hana suka sgt jelir lidah...ni sebab pengaruh papa...pastu bila ambil gambar suka sgt kecikkan mata...setiap kali mama aka babysitter antar gambar aku akan forward kat papa & wai hana...wai plak tiap kali dpt gambar hana mesti tunjuk kat atok...ni je cara utk atok & wai utk lepaskan rindu kat cucu yg rapat dgn diaorg...













love,
mummy princess

No comments:

Post a Comment