Monday, November 30, 2015

majlis kahwin siti salwa & husband...

hi...
bila balek2 kat hp & tengok ada gambar masa majlis perkahwinan siti salwa & husband...kalau tak salah aku ni masa ni masih lagi bulan raya...so kita citer pasal ni ok...majlis ni mengingatkan aku arwah pak tih aris...aku masih ingat lagi kata2 arwah yg nampak begitu teringin nak dapat menantu siap plan nak g kelantan...apa pun telah di takdir kan yang arwah tak berkesempatan untuk melihat anak2 dia kahwin & menjadi wali untuk mereka...semoga arwah pak tih di tempatkan dikalangan orang2 yg beriman serta rohnya di cucuri rahmat, al-fatihah...majlis perkahwinan tersebut berjalan dengan lancar dengan pertolongan dari keluarga belah mak tih & arwah pak tih...
to awa & husband selamat pengantin baru...selamat kekal hingga ke jannah & berbahagia di samping keluarga tercinta...congratulation coz tak lama lagi nak jadi mak & ayah...semoga semuanya selamat...amin...







love, 
mummy princess

1 comment:

  1. assalamualaikum..hai..yaya buat blogwalking di sini & done follow sini....jemput singgah blog http://www.yayacendana.com/
    terima kasih...... ^_^

    ReplyDelete